SearchBrowseAboutContactDonate
Page Preview
Page 390
Loading...
Download File
Download File
Translation AI Generated
Disclaimer: This translation does not guarantee complete accuracy, please confirm with the original page text.
**Publisher:** Hitesh Chimanlal Doshi, Mukesh Bhaichand Mehta, Hasmukh Ugarchand Gatecha, Hon'ble Ministers **Shri Mahavir Jain Vidyalaya** Shri Vasupujya Swami Mandir Marg, C.D. Barfiwala Marg, Juhu Lane, Andheri (West), Mumbai-400 058. Email: headoffice@smiv.org **Availability:** (1) Shri Mahavir Jain Vidyalaya Shri Vasupujya Swami Mandir Marg, C.D. Barfiwala Marg, Juhu Lane, Andheri (West), Mumbai-400 058. Phone No. 022-26718641 Email: headoffice@smjv.org (2) Shri Mahavir Jain Vidyalaya Hill Drive, Talaja Road, Bhavnagar-364 002. Phone No. 0278-2563969, Email: bhavnagar@smjv.org **First Edition:** 1950 AD - 2006 VS Veer Nirvan Samvat: 2475 **Second Edition:** 1978 AD - 2034 VS Veer Nirvan Samvat: 2503 **Third Edition:** Part - 2 2018 AD - 2074 VS Veer Nirvan Samvat: 2543 **Price:** 250/Copy: POO **Printer:** Vinayak Printers, Vignapan Bhavan, Tar Office Opposite, Bhadra, Ahmedabad-380 001. (Mob.) 9979206060
Page Text
________________ પ્રકાશક : હિતેશ ચીમનલાલ દોશી મુકેશ ભાયચંદ મહેતા હસમુખ ઉગરચંદ ગટેચા માનદ્ મંત્રીશ્રીઓ શ્રી મહાવીર જૈન વિદ્યાલય શ્રી વાસુપૂજ્ય સ્વામી મંદિર માર્ગ, સી.ડી. બરફીવાલા માર્ગ, જુહૂ લેન, અંધેરી (વેસ્ટ), મુંબઈ-૪૦૦ ૦૫૮. Email: headoffice@smiv.org પ્રાપ્તિ સ્થાનો: (૧) શ્રી મહાવીર જૈન વિદ્યાલય શ્રી વાસુપૂજ્યસ્વામી મંદિર માર્ગ, સી.ડી. બરફીવાલા માર્ગ, જુહૂ લેન, અંધેરી (વેસ્ટ), મુંબઈ-૪૦૦ ૦૫૮. ફોન નં. ૦૨૨-૨૬૭૧૮૬૪૧ Email: headoffice@smjv.org (૨) શ્રી મહાવીર જૈન વિદ્યાલય હીલ ડ્રાઈવ, તળાજા રોડ, ભાવનગર-૩૬૪ ૦૦૨. ફોન નં. ૦૨૭૮-૨૫૬૩૯૬૯, Email: bhavnagar@smjv.org પહેલી આવૃત્તિ: ઈ.સં. ૧૯૫૦- વિ.સં. ૨૦૦૬ વીર નિર્વાણ સંવત : ૨૪૭૫ દ્વિતીય આવૃત્તિ: ઈ.સં. ૧૯૭૮ – વિ.સં. ૨૦૩૪ વીર નિર્વાણ સંવત : ૨૫૦૩ તૃતીય આવૃત્તિ: ભાગ - ૨ ઈ.સ. ૨૦૧૮ - વિ.સં. ૨૦૭૪ વીર નિર્વાણ સંવત : ૨૫૪૩ કિંમત : ૨૫૦/નકલ: પOO મુદ્રક: વિનાયક પ્રિન્ટર્સ વિજ્ઞાપન ભવન, તાર ઑફિસ સામે, ભદ્ર, અમદાવાદ-૩૮૦ ૦૦૧. (મો.) ૯૯૭૯૨૦૬૦૬૦
SR No.034350
Book TitleYogdrushti Samucchaya New Edition Part 01 and 02
Original Sutra AuthorHaribhadrasuri
AuthorBhagvandas Mehta
PublisherMahavir Jain Vidyalay
Publication Year2018
Total Pages844
LanguageGujarati
ClassificationBook_Gujarati
File Size160 MB
Copyright © Jain Education International. All rights reserved. | Privacy Policy